Referanser

Lang erfaring og bred kompetanse gjør Taksering Norge til et trygt valg.

«Vi har flere ganger brukt Bjørn Fosser som takstmann er meget fornøyd med de rapporter han lager. Fosser har lang erfaring som takstmann og har levert takster til våre meglere i flere år. Fosser en dyktig takstmann som vi har stor tiltro til og vil sikkert bruke fremover i tid også» 

– Eiendomsmegler

«Håkon Eide-Fredriksen har alltid levert gjennomarbeidet og gode takster som vi i Banken setter meget stor pris på. Det er viktig for banken å kunne trekke inn en objektiv part i verdivurderingen og av eiendomsmassen.» 

– Bank

«Jeg gir de beste anbefalingene til Fosser. Han har vært en meget god rådgiver å støtte seg til. Huset mitt er det mest verdifulle jeg har, derfor er det viktig at jeg kan få profesjonell hjelp til å vurdere hva som må gjøres.» 

– Privatperson 

«Takk :-). Vil bare informere om at vi solgte boligen nå på fredag, blant annet takket være tilstandsrapporten dere gjennomførte på kort varsel.

Så tusen takk skal dere ha. Setter enormt pris på at dere kom! :-)»

 

– Eiendomsmegler

«Fikk akkurat en mail av en kunde av meg som syns dere hadde gitt et veldig godt inntrykk og han var veldig fornøyd med takstmannen.

 

– Eiendomsmegler

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester? Ta kontakt via kontaktskjemaet så kommer vi tilbake til deg - eller ring oss.

Adresse: Ullern allé 28, 0381 Oslo
Telefon: 23 65 11 99
E-post: post@takseringnorge.no