Om oss

En pålitelig samarbeidspartner innen taksering.

Alle våre takstmenn er fagskoleingeniører og har fagbrev med videreutdanning ved teknisk fagskole. Vi samarbeider med aktører som etterspør en seriøs samarbeidspartner for levering av takseringstjenester. Vårt fokus på kompetanse, gjør at vi fremstår som attraktive for aktørene i bransjen. Vi har samarbeidsavtaler med toneangivende takseringsforetak i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Taksering Norge er et frittstående og uavhengig selskap. Vi har god kontaktflate mot de øvrige aktørene i takst- og eiendomsbransjen. Vårt viktigste mål er å ivareta den objektiviteten profesjonelle takstmenn og eiendomsrådgivere besitter. Vi har etablert gode samarbeidsløsninger som ivaretar våre kunder, slik at vi kan tilby våre kunder best mulig kvalitet og kompetanse. Vi formidler takster til våre samarbeidspartnere.

Taksering Norge har takstmenn som er erfarne og godkjente av oss. Det gir en trygghet og forsikring for kvaliteten på arbeidet vi utfører for våre kunder. Vi har også etablert et eget opplæringsprogram for nyansatte hos oss. Som nyansatt i selskapet tar man del i vårt fullmektig-program, der man sammen med andre erfarne takstmenn i Taksering Norge får god og trygg praktisk opplæring.

Når du benytter deg av våre tjenester sikrer du høy kvalitet, troverdighet og tillit i markedet. Taksering Norge tar oppdrag i hele landet.

Våre referanser

Bestill takst hos oss

Det anbefales å alltid benytte en erfaren takstmann.